پنتری چیست؟

ساخت وبلاگ

کلمه پنتری از اصطلاح قدیمی فرانسوی (paneterie) گرفته‌ شده است و آن شکل فرانسوی پانیس لاتین به معنای (نان) است. قدمت پنتری به اواخر قرون وسطی برمی‌گردد که از آن، برای نگهداری نان و تهیه غذا استفاده می‌شد.

پنتری چیست؟ اجرای دکوراسیون نوین در منزل

در حال حاضر همه ما دوست داریم در کنار ایجاد یک دکوراسیون داخلی جذاب، کارایی بیشتری از فضاهای کوچک خانه‌های آپارتمانی به دست بیاوریم. در این میان، استفاده از پنتری، روشی منحصربه‌فرد، جذاب و کاملا کاربردی برای بهینه‌سازی فضای آشپزخانه است که نظم و ترتیب را در این فضا بیشتر می‌کند. در ادامه این نوشتار  با مزایای و کاربردهای پنتری بیشتری آشنا می‌شویم.

پنتری آشپزخانه چیست؟

 پنتری یک انباری به شکل اتاق برای نگهداری نوشیدنی‌ها، غذاهای فاسد نشدنی و مواد تمییز کننده خانگی است. همچنین گاهی اوقات ظروفی که به‌طورمعمول نمی‌خواهیم در دیدرس دیگران قرار بگیرد، در پنتری می‌گذاریم. این انبارها برای دسترسی سریع به آذوقه و نوشیدنی، کاربرد دارد.

 

امروزه که بیشتر ما زندگی آپارتمان‌نشینی را تجربه می‌کنیم، شاید در نظر گرفتن فضایی مجزا برای پنتری کار ساده‌ای نباشد. ولی این امکان وجود دارد که با انجام تغییرات کوچکی در دکوراسیون و یک چیدمان هوشمندانه در آشپزخانه، این فضا را مهیا کرد. اگر در این خصوص اطلاعات کافی ندارید، نگران نباشید چون در این مقاله ایده‌های کاربردی مفیدی را در اختیارتان می‌گذاریم.

نوشته های مشابه

5 مزیت منحصربه‌فرد پنتری آشپزخانه 

  1. برای سهولت در کارهای روزمره، وجود پنتری در آشپزخانه یا حداقل در مجاورت آن بسیار لازم است. این انبار کوچک به شکل یک کمد نسبتا جادار است که از انبوه شدن و به‌هم‌ریختگی مواد غذایی بر روی میز کار و فضاهای دیگر آشپزخانه جلوگیری می‌کند. 
  2. پنتری به آشپزخانه نظم می‌بخشد و هر آنچه کدبانوی آشپزخانه  نیاز دارد را در خود جای می‌دهد. به همین خاطر این وسیله کاربردی و تزئینی نزد تمام خانم‌ها محبوب است. 
  3. این ذخیره‌ساز منحصربه‌فرد شیشه‌ها و بطری‌های نوشیدنی و حتی میوه‌ها و اقلامی که نیازمند نگهداری در یخچال نیستند را در طبقات خود جای می‌دهد.
  4.  این انبارهای کوچک به‌طورمعمول جلوی دید افراد نیستند و یادآور فضای دنج زیرزمین‌های خانوادگی هستند. آن‌ها اغلب از جعبه‌های چوبی، کمد یا قفسه‌های دیواری ساخته‌شده‌اند.
  5.  پنتری روم در هر خانه‌ای که باشد، برای آشپزخانه ارزش افزوده به ارمغان می‌آورد. 

تفاوت پنتری روم با پنتری کابینت

 

تفاوت پنتری روم با پنتری کابینت در این است که کابینت یک کمد برای ذخیره کردن است که یا داخل دیوار و یا جدا از دیوار تعبیه شده است. شما به‌طور خاص از کابینت آشپزخانه برای حفظ مواد غذایی استفاده می‌کنید؛  درحالی‌که پنتری روم یک اتاق کوچک یا کمد است که به‌طورمعمول در نزدیکی یا داخل آشپزخانه قرار دارد و به ذخیره‌سازی مواد غذایی یا ظروف اختصاص دارد چون انباری نیست!

 

ضمن اینکه پنتری روم برخلاف یخچال یا زیرزمین، با دما کنترل نمی‌شود. غذاهایی که اغلب در آن نگهداری می‌شوند مواد اولیه مانند غلات، حبوبات، غذاهای فاسد نشدنی و کنسروها هستند. 

چه وسایلی در پنتری نگهداری می‌شود؟

پنتری قفسه‌های متعددی دارد که بهتر است آن‌ها را بخش‌بندی کنید تا در صورت لزوم بتوانید به‌سرعت جنس موردنظر خود را بیابید. هر طبقه با سبد یا جعبه‌های متعدد پر می‌شود تا فضای گسترده‌ای را برای ما به وجود آورد. باوجود پنتری دیگر لازم نیست در جستجوی ادویه موردنظر وقت زیادی را هدر دهید چون هر قفسه اختصاص به یک جنس دارد. همچنین برای کارایی بیشتر می‌توانید بر روی تمام قوطی‌ها برچسب بزنید. 

شیشه و بانکه‌های شفاف برای نگهداری حبوبات و پاستا و برنج و شکلات مناسب هستند و در جعبه‌های چوبی اغلب میوه، پیاز و سیب‌زمینی قرار می‌دهند. تقریبا شما هر چیزی را می‌توانید در پنتری نگه‌دارید و طبق سلیقه خود سازمان‌دهی کنید. 

 

نحوه طراحی و ساخت پنتری روم 

اگر در منزل محدودیت فضا دارید، استرس به خود راه ندهید چون شما هم قادر خواهید بود با کمی تغییرات یک پنتری داشته باشید تا در صورت لزوم دسترسی ساده و سریع به وسایل و مواد غذایی داشته باشید. برای داشتن این انباری‌های مجهز و دوست‌داشتنی می‌توانید از ایده‌های زیر برای طراحی و ساخت پنتری حتی در فضای کوچک منزل خود استفاده کنید. ابتدا باید به ابعاد خانه و آشپزخانه خود توجه کنید تا ببینید امکان اجرای پنتری روم را دارید یا کابینت پنتری، سپس دست‌به‌کار شوید. 

ایده اجرای پنتری روم در دکوراسیون خانه

  1. اگر در آشپزخانه فضای بدون استفاده‌ای دارید می‌توانید با توجه به سبک و رنگ کابینت‌ها آن قسمت را یک کابینت پنتری نصب و قفسه‌بندی کنید. این موضوع که پنتری با در شیشه‌ای باشد و قابل‌مشاهده یا مخفی و با درهای پوشیده، به سلیقه شخصی شما برمی‌گردد. 
  2. اگر کمد یدکی و یا قفسه‌های کتاب بی‌استفاده در منزل دارید می‌توانید با توجه به کنتراست رنگی محیط، آن را رنگ‌آمیزی کنید و در کنار یا داخل آشپزخانه به‌عنوان پنتری استفاده کنید. خوشبختانه قفسه‌های کتاب استاندارد در هر محیطی جا می‌شوند و اگر کمد ندارید، همیشه این امکان را دارید که کمدی مطابق میل خود و هماهنگ با فضای آشپزخانه سفارش دهید و بسازید. 
  3. در بعضی منازل، فضای مرده و بی‌استفاده در قسمت زیرین راه‌پله وجود دارد که می‌توان آن را به فضای ذخیره‌سازی مطلوب بدل کرد. مهم نیست که برای این کار از قفسه‌های باز و ساده استفاده می‌کنید یا درهای زیبای سفارشی به کار ببرید؛ بلکه آنچه اهمیت دارد این است که از این فضا بتوانید حداکثر بهره را ببرید. با این کار گزینه‌های ذخیره‌سازی شما افزایش می‌یابد و به‌راحتی می‌توانید یک انبار کوچک و مخفی برای ملزومات خود دست‌وپا کنید. 
  4. یک‌راه دیگر برای داشتن یک پنتری شیک و بلند این است که راهرو خانه را برای این منظور استفاده کنید. البته قفسه‌بندی آن بستگی به عرض اصلی راهرو و دکوراسیون درهای منتهی به اتاق‌های منزل دارد. اگر راهروی‌ خانه شما تنگ و باریک است، از قفسه‌های باریک استفاده کنید تا بدون هدر رفت فضای زیاد، امکان ذخیره‌سازی بیشتری داشته باشید. لازم است که به نورپردازی هم توجه داشته باشید و نور کافی را برای این فضاهای جدید تأمین کنید. 
  5. نکته مهم پایانی این است که سعی کنید در پنتری روم، پریز برق در دسترس باشد. با این شیوه شما قادر خواهید بود که از لوازم برقی مانند چرخ‌گوشت و آبمیوه گیری و غیره نیز در پنتری استفاده کنید. به‌این‌ترتیب از شلوغی آشپزخانه نجات پیدا می‌کنید و محیط آشپزخانه با  نظم بیشتری پیدا می‌کند.  

کلام پایانی

 

اگر شما هم خواهان پنتری روم یا کابینت پنتری هستید و دوست دارید انباری مجهزی داشته باشید تا به‌راحتی از هر مهمان غیرمنتظره‌ای پذیرایی کنید؛ دیگر نیازی نیست که خانه خود را عوض کنید و به یک ‌منزل که پنتری روم دارد نقل‌مکان کنید. گزینه بهتر این است که در همین مکان باقی بمانید و در عوض پنتری را به خانه خود بیاورید و طبق سلیقه خود آن را بسازید و تزئین کنید. این کار بسیار مقرون‌به‌صرفه است و باعث صرفه‌جویی قابل‌توجهی در وقت و سرمایه شما خواهد شد. ما سعی کردیم در این راستا راهنمایی‌های مفید و کارساز را با شما در میان بگذاریم تا نتیجه مطلوب را از خواندن این مقاله بگیرید. 

به نظر شما چه ایده‌های جذاب دیگری برای ایجاد یک پنتری روم در فضای آشپزخانه و سایر فضاهای خانه وجود دارد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید با برای کسب مشاوره با کارشناسان  ما در تماس باشید. منبع

https://arasta360.com/...
ما را در سایت https://arasta360.com/ دنبال می کنید

برچسب : فرش, فرش کلاسیک, فرش مدرن, نویسنده : نیلوفر رشیدی arasta360 بازدید : 165 تاريخ : دوشنبه 2 اسفند 1400 ساعت: 15:45